Musiikkiohjelmat"> Duo Kuivalainen&Vilkko - Mojo
Etusivu Bio Levyt Galleria Osta Viestit

MojoWhat logo

Juurevaa americanaa brittimaustein

Ohjelmiston avainsanoja ovat Robert Johnson, Jimmy Reed, Elvis, Roy Orbison, Everly Brothers, Beatles, Rolling Stones, Ry Cooder, CCR ja Eagles.

Mojon tanssimusiikki koostuu pop- ja rockmusiikin vetävistä klassikoista. Hitaita ja nopeita yhtye valikoi illan tunnelman ehdoilla. Ensimmäinen puolituntinen voi sisältää myös kevyesti svengaavaa instrumentaalimusiikkia tarjoilun taustaksi ja jään rikkojaksi. Ohjelmisto syntyy yleensä keikan aikana, aidosti tilaisuuden henkeen sopivaksi. Moniääninen stemmalaulu ja välitön tunnelma ovat yhtyeen tavaramerkkejä.

Mojo What soittaa mielellään esimerkiksi klubeilla, yritysjuhlissa, häissä ja syntymäpäivillä.

Mojo What syntyi sattumalta, kun basisti Kari Nihti ja kitaristi Arto Vilkko kutsuivat bluesiin ja slide-soittoon erikoistuneen Tom Backmanin ja rumpali Kari Kuivalaisen suoraan bändin ensimmäiselle keikalle Helsingin HSS:lle 6.6.1986. Yhtyeen jäsenet olivat soittaneet toistakymmentä vuotta omilla tahoillaan ja osuneet toisinaan samoille lavoille.

Mojo on saanut keikkoja omaperäisyytensä ansiosta. Vuosien myötä ohjelmisto on uusiutunut, mutta keskeinen 'Americana with a twist of Britain' -asenne on pitänyt bändin ilmeen mojovana.

< Takaisin edelliselle sivulle

Mojo What
Kuva: Touko Yrttimaa 2006

Mojo What Unplugged


Bändi on tehnyt omaan käyttöönsä myös kotiäänityksiä.
Tässä pari makupalaa, jotka on äänittänyt ja tuottanut Kari Nihti.